ONZE BOXSPRINGS

Onze boxsprings worden gemaakt van duurzame materialen en vormen een perfecte basis voor een optimaal slaapcomfort.

De boxsprings worden in Europa geproduceerd, voldoen aan strenge kwaliteits- en milieueisen, worden gemaakt met duurzame materialen en zijn voorzien van het FSC-keurmerk. 

  • Het Scandinavisch houten frame zorgt, dankzij de bloktandverbinding voor een stevige basis en een lange levensduur.
  • De pocketgeveerde box met het lat-om-lat systeem zorgt voor een sterk verend bed met een uitzonderlijke ventilatie en een optimaal comfort.

 

 

 

 

HOUTEN FRAME

Het Frame is gemaakt van Scandinavisch hout met het FSC-Keurmerk, in de hoeken verbonden middels een bloktandverbinding. Dit zorgt voor een stevige basis en een lange levensduur. Het lat-om-lat systeem zorgt voor een uitzonderlijke ventilatie.

BLOKTANDVERBINDING

Een bloktandverbinding is een houtverbinding, die hier is toegepast om twee onder een haakse hoek staande houtdelen te verbinden. Het is een klassieke hoekverbinding bestaande uit twee houten panelen die beide tanden hebben die in elkaar passen. Met het verlijmen van de verbinding worden de panelen stevig met elkaar verbonden.

THERMISCH GEHARDE POCKETVEREN

Thermisch geharde pocketveren hebben bij de productie een warmtebehandeling ondergaan waarbij inwendige spanning ontstaan is tussen de onderlinge moleculen. Deze spanning zorgt ervoor dat de veren na normale belasting in hun oorspronkelijke vorm terugkeren in plaats van vervormen.

STAALBAND STABILISATIE

Dit zorgt voor extra stabiliteit van de Pocketveren. Door deze staalband blijven de veren beter op z'n plaats.

 


 

25 JAAR GARANTIE

25 JAAR GARANTIE

Op de boxsprings geven wij 25 jaar garantie op Veer- en Framebreuk. De garantietermijn gaat in op de datum van levering bij de klant.

 
 

DUURZAAM GEPRODUCEERD

DUURZAME MATERIALEN

Bij de productie van alle onderdelen van de boxsprings worden zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het robuust houten frame gemaakt van Scandinavisch hout met het FSC-keurmerk en de thermisch geharde pocketveren die door deze behandeling een lange levensduur garanderen.

EU PRODUCTIE

EUROPESE PRODUCTIE

De boxsprings worden in Europa geproduceerd. Dat betekent geen maanden levertijden door vertraging door het verschepen van de boxsprings of vreemde, ongecontroleerde materialen bij de productie ervan.
 

SNELLE LEVERTIJDEN

SNELLE LEVERTIJDEN

Door de productie in Europa zijn de levertijden relatief kort. Bovendien worden bepaalde modellen uit de collectie op voorraad gehouden in het magazijn van de leverancier, waardoor sommige modellen in een bepaalde kleur of uitvoering al binnen twee tot drie weken geleverd kunnen worden.

 


 

GRATIS GEBRACHT

Boxsprings worden door ons thuis bezorgd in de provincie Noord-Holland zonder dat wij daar bezorgkosten voor rekenen, tenzij bij aankoop hierover andere afspraken zijn gemaakt. Buiten Noord-Holland kunnen er bezorgkosten berekend worden, maar dat gebeurt altijd in overleg en met opgave van kosten vooraf.

GRATIS GEMONTEERD

De boxsprings worden bij je thuis door ons zonder bijkomende kosten gemonteerd, tenzij bij aankoop hierover andere afspraken zijn gemaakt.

 

 

 

 


 

Belangrijke info product-eigenschappen!

Tijdens de eerste weken van gebruik van een nieuwe matras of topper kan bij deze producten een contourvorming worden vastgesteld:

*Lees meer

 


 

Alle Boxsprings

Hieronder een overzicht van alle boxsprings

 


 

Boxsprings/Boxsprings info