SILVANA® 

Silvana Support® neksteun-kussens is een gepatenteerde hoofdkussen en ruim 35 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Deze kussens geven precies de juiste ondersteuning aan hoofd en nekwervels. Met Silvana Support® slaap je ontspannen én comfortabel.

Silvana Royale Colortemp® dekbedden hebben wij in de collectie met een vulling van 100% eendendons. Alle dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor ze onderling te koppelen zijn.

 

 

 


 

SILVANA SUPPORT®  HOOFDKUSSENS

Een gepatenteerde neksteun-kussen en al ruim 35 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Deze kussens geven precies de juiste ondersteuning aan hoofd en nekwervels. Dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom! Om goed te kunnen rusten, moet daar geen spanning in zitten. Met Silvana Support® slaap je ontspannen én comfortabel.

Er zijn 6 verschillende uitvoeringen, elk met eigen kenmerken, zoals dikte en type vulling.

Proefkussen: Om op je gemak te kunnen voelen welke kussen het beste past is er bij ons de mogelijkheid om een proefkussen meet te nemen en een of twee nachtjes uit te proberen. Zo kan men nóg beter ervaren welke het meest geschikt is.

Prijzen:
alle kussens kosten per stuk:  € 119,95

 

 


 

SILVANA ROYALE COLORTEMP® DEKBEDDEN

Welk dekbed bij iemand past is heel persoonlijk. Wat voor de één te koud is kan een ander veel te warm vinden. Om het aanbod dekbedden hier nog beter op af te stemmen zijn de Silvana Colortemp® dekbedden beschikbaar in wel 6 verschillende diktes.

4-Seizoenen Dekbed: stel zelf een persoonlijk 4-seizoenen dekbed samen. Combineer naar eigen wens. Alle dekbedden hebben knoopsgaten waardoor ze altijd te koppelen zijn.

Partner-Dekbed: bij stellen die graag onder hetzelfde dekbed slapen, maar toch ieder een eigen voorkeur voor warmte/koelte hebben bestaat het partnerdekbed; de ene kant van het dekbed wordt gevuld voor de ene partner en de andere kant voor de ander. (Alleen mogelijk bij de maat 240 x 220).

Alle onderstaande Royale Dekbedden hebben de volgende keurmerken: