ZENZO Dekbedden en Hoezen

___

Zenzo is gebaseerd op de oude wijsheid dat je alleen goed functioneert als je goed slaapt. Gecombineerd met de nieuwste technieken zorgen alle slaapproducten van ZENZO voor een ontspannen nachtrust, waardoor je uitgerust ontwaakt en overdag fris en met optimale concentratie de wereld aankunt. Kortom: een optimale balans van lichaam en geest.

*Lees meer

 


 

ZENZO Zomerdekbed Saffier

Heerlijke KOEL SLAPEN onder dit zomerdekbed van ZENZO. Je voelt meteen het verschil door de tijk met Outlast®! Dit dekbed is speciaal ontwikkeld voor mensen die onrustig slapen vanwege warmte en/of kou.

Outlast® is.. *Lees meer

Outlast® zorgt voor een constante microklimaat. Hierdoor is ontwaken in de nacht door oververhitting of afkoeling verleden tijd. Het resultaat is een diepe slaap en uitgerust ontwaken in de ochtend.

  • Bovenzijde: 100% percal katoen
  • Onderzijde: 100% lyocell + Outlast®
  • Vulling: 3D-Polarsoft®, Outlast® aan lichaamszijde
  • Vulgewicht: 180 gram/m²

1-pers.  € 144,95

200x220 € 219,92
240x220 € 269,95

 

Zenzo, verkoelende hoeslakens en kussenslopen 

Het door de NASA ontwikkelde Outlast Climate Control hoeslaken en kussensloop verminderen oververhitting en transpiratie. Bij aanraking voelt men direct al het koele effect.  Ideaal voor mensen de het snel warm hebben, veel transpireren en/of in de overgang zijn. Zorgt voor een perfecte nachtrust!

✓ Tijk: Lyocell met Outlast®
✓ Hoeslaken: rondom jersey instopstrook met elastiek
✓ Kussensloop: voorzien van rits
✓ Wasbaar op 40 C°, droogtrommel koud drogen.

Kussensloop met rits 60x70 p/stuk € 29,95

Hoeslaken vanaf € 69,95