PROJECTEN

___

Voor de inrichting van projecten kunt u ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor de inrichting van een B&B, vakantiehuis of voor de huisvesting van seizoensarbeiders voor kwekerijen e.d.

Heeft u een project en komt u er zelf niet helemaal uit, wij denken graag met u mee om samen met u tot een passend voorstel te komen.

 


 

BED EN KERK, Hoorn

Een van de door ons gerealiseerde projecten bevindt zich in Hoorn bij de Noorderkerk. Daar werd in 2020 een B&B gerealiseerd in de voormalige kosterswoning en wij mochten de slaapkamers voor onze rekening nemen. Er werd gekozen voor losse 1-persoons boxsprings en matrassen. In een kamer zouden deze naast elkaar als tweepersoons bed worden gebruikt door ze te voorzien van een 2-persoons topmatras. In de andere slaapkamer werden de andere twee boxsprings met elk een 1-persoons matras geplaatst. Deze zouden uit elkaar geschoven kunnen worden en gebruikt worden als twee losse 1-persoons bedden of samen als een tweepersoonsbed.

Niet alleen al het beddengoed; waaronder dekbedden, hoofdkussens, lakens, dekbedovertrekken, sierkussentjes en spreien, maar ook handdoeken en washandjes hebben wij mogen leveren.

Kortom het is al met al een prachtig en comfortabel verblijf geworden en een plaatje om te zien!

Huisvesting voor seizoens-arbeiders

Voor de huisvesting van seizoens-arbeiders voor een groenteteler in Andijk hebben wij diverse bedden en beddengoed mogen leveren. Deze teler heeft voor zijn tijdelijke werknemers een gebouw op zijn erf mogen plaatsen om ze een goed onderdak te bieden voor de tijd dat ze er komen werken.

Hier is ook gekozen voor losse 1-persoons boxsprings met losse matrassen en enkele twee-persoons topmatrassen om er een comfortabel tweepersoons bed van te kunnen maken. Dit biedt als voordeel dat er te allen tijde ingespeeld kan worden in de behoefte van het aantal benodigde slaapplaatsen.